Electric Fence

    • Eigenschappen: Een Electric Fence-afsluiting bestaat uit staaldraad bovenop een omheining, voor bijkomende beveiliging. De draden worden als een tweede perimeter bovenop de omheining gemonteerd. Ze hangen horizontaal, vanaf de grond tot zo’n vijftig cm boven de omheining.
    • Werking: Het Electric Fence-systeem is krachtig en geeft een vervelende maar ongevaarlijke stroomstoot af. Dankzij de centrale bediening kunt u tot twee zones tegelijk bewaken.
    • Mogelijkheden: Voor de plaatsing van een Electric Fence worden specifieke profielen gebruikt. Ze kunnen op elk type afsluiting worden toegepast (afrastering, gelaste panelen of spijlen hekwerk). Die profielen kunnen ook draai- en schuifpoorten beveiligen.
    • Voordelen: Dankzij de elektrische omheining wordt elke poging tot braak onmiddellijk gemeld. Via een gebruikersinterface met een intelligent toetsenbord kunt u het systeem vanop afstand programmeren.
    • Toepassing: Dit type afsluiting is perfect voor autodealers, openbare gebouwen, geldtransport, kazernes…

Onze producten

Bij Ardennes Clôtures zetten we alles op alles om u een resultaat van topkwaliteit te bieden. Daarom werken we uitsluitend met Europese producten.

© 2021 LABOITEACOM

Scroll to top