100% assemblée sur place et modulable

Portail DELTA coulissant autoportant

Barreaux verticaux de 26mm diamètre, entraxe de 150 mm

Console boîte-aux-lettres intégrée 400x200mm

Poutre de soubassement en aluminium léger de dimension 205mm x 285mm

30 jaar ervaring

Het familiebedrijf Ardennes Clôtures is al drie generaties lang actief in de sector van de afsluitingen.

Na bijna dertig jaar ervaring met het plaatsen van alle types omheiningen, hebben we ons werkgebied uitgebreid. Sindsdien installeren en mechaniseren we ook poorten, slagbomen en geavanceerde beveiligingssystemen.

Onze veelzijdige en deskundige teams zijn actief in heel België, maar ook in Duitsland, Frankrijk en het Groothertogdom Luxemburg. 

Bij Ardennes Clôtures zetten we alles op alles om u een resultaat van topkwaliteit te bieden. Daarom werken we uitsluitend met Europese producten.

Onze producten

Service van A tot Z

01

Gratis kostenraming

Op eenvoudig verzoek komt een van onze vertegenwoordigers bij u langs.

Meer info

02

Montage & mechanisering

Onze medewerkers staan in voor de montage en de mechanisering.

Meer info

03

Controle & Dienst na verkoop

Onze technici staan in voor het onderhoud van het geïnstalleerde materiaal en komen ter plaatse in geval van problemen.

Meer info

Getuigenissen

“Locasix is een containerverhuurbedrijf. Ardennes Clôtures heeft het hekwerk rondom ons magazijn geplaatst en ze verzorgen ook het onderhoud ervan. Ik vind de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend en ben erg tevreden over de service, zowel voor als na de verkoop.”

Stéphane Six
Stéphane Six
Locasix

“We hebben beroep gedaan op de diensten van Ardennes Clôtures voor een project op een industrieterrein. Er moest een afsluiting met aandrijfsysteem worden geplaatst. We zijn meer dan tevreden over de service, de kwaliteit van het werk, de snelheid waarmee het is uitgevoerd en de communicatie.”

Laurent Thys
Laurent Thys
Lock'o

“Ik heb contact opgenomen met Ardennes Clôtures om mijn woning te laten omheinen. Ik had eerder ook al met hen gewerkt voor mijn bedrijf. Intussen heb ik hen al voor drie tot vier verschillende projecten gecontacteerd en ik ben altijd heel tevreden geweest over hun werk. De prijs-kwaliteitverhouding is top en de dienst na verkoop is supersnel!”

Léo Mathieu
Léo Mathieu
Particulier

Onze referenties

Bij Ardennes Clôtures zetten we alles op alles om u een resultaat van topkwaliteit te bieden. Daarom werken we uitsluitend met Europese producten.

© 2021 LABOITEACOM

Scroll to top