Ardennes Clôtures

Dankzij ons vakmanschap en materiaal van premiumkwaliteit is ons bedrijf marktleider wat betreft het plaatsen van omheiningen en poorten in Wallonië.

Ardennes Clôtures hecht al sinds het prille begin, in 1994, bijzonder veel aandacht aan de vertrouwensrelatie met zijn klanten. Daarom werken we nooit met onderaannemers. Onze teams staan in voor uw project, van A tot Z: van de betonwerken tot de ingebruikneming van uw gemotoriseerde product. Daarnaast staat onze dienst na verkoop in voor het onderhoud en de eventuele pechverhelping van onze installaties.

Ardennes Clôtures werkt met alle grote labels maar biedt ook een uitgebreid productengamma van het eigen merk aan. We zetten in op producten van topkwaliteit.

In cijfers

0
medewerkers
0
jaar ervaring
0
km geplaatste afsluitingen
0
geplaatste poorten

Ons DNA

Europese producten

We garanderen dat al onze producten in Europa zijn gefabriceerd.

Exclusieve Heras-leverancier in Wallonië

Ardennes Clôtures is de enige leverancier van Heras-hekwerk in Wallonië.

Geen onderaannemers

Onze teams staan in voor de plaatsing en de mechanisering van onze producten. We hebben ook ons eigen label. We hebben ook ons eigen label.

Onze merken

Bij Ardennes Clôtures zetten we alles op alles om u een resultaat van topkwaliteit te bieden. Daarom werken we uitsluitend met Europese producten.

© 2021 LABOITEACOM

Scroll to top