Draaihek (Tourniquet)

  • Eigenschappen: De ideale oplossing wanneer er slechts één persoon tegelijk door mag. De standaardversie van het draaihek heeft een elektromagnetische motor. Wanneer de persoon in kwestie binnen mag, hoeft die slechts licht tegen het draaihek te duwen. De tourniquet draait, laat hem of haar door en valt dan terug in positie. Het draaihek is ook verkrijgbaar met een elektromotor. In dat geval zijn er sensoren die de aanwezigheid van een bezoeker registreren en het draaihek automatisch activeren. Beide varianten kunnen op verschillende manieren worden bediend. Met een eenvoudige sleutelschakelaar of ingebouwd in een systeem voor toegangscontrole.

  • Mogelijkheden: U kunt rekenen op bewaakte doorgangen met een maximaal debiet en een hoog beveiligingsniveau. Dankzij hun moderne en esthetische design gaan ze perfect op in zowel een openbare als een privéruimte. In combinatie met de beveiligde doorgangen, bieden we u ook draaihekjes voor de doorgang van personen met verminderde mobiliteit, het onderhoudspersoneel en evacuatie in noodgevallen. We plaatsen ook driepoot-tourniquets om de toegang te controleren tot drukbezochte locaties. Ze zijn ook verkrijgbaar in glazen uitvoering voor prestigieuze plaatsen.
  • Voordelen: Via een geautomatiseerde controle van de binnenkomende voetgangers is een compromisloze superieure beveiliging mogelijk, wat de veiligheid van de gebruikers ten goede komt. Maar het maakt ook een efficiënt beheer van het voetgangersverkeer mogelijk en een verlaging van de exploitatiekosten. Alle systemen zijn compatibel met alle instrumenten voor toegangscontrole.

  • Toepassing: Havenzones, luchthavens, bedrijfsgebouwen, kantoren, opslaglocaties, bedrijvenparken, hoogrisicoterreinen, transport- en distributiecentra, parkings…

  • Garantie: Tien jaar anti-corrosie.

Onze producten

Bij Ardennes Clôtures zetten we alles op alles om u een resultaat van topkwaliteit te bieden. Daarom werken we uitsluitend met Europese producten.

© 2021 LABOITEACOM

Scroll to top